Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Lyx & romantik - Påskweekend

Med en härlig påsksupé, sköna stunder i vårt spa Skönare Liv och frisk luft vid havet njuter ni av livet på vårt fyrstjärniga hotell i Västervik!

Checka in tidigt hos oss för att få en välförtjänt stund i vårt spa, med jacuzzi, bastu och pool. Framåt kvällen bjuder vi på en välkomstdrink och lite tilltugg i baren. Helgen kommer att bjuda på en trerätters påskmeny som vår köksmästare Peter med personal har förberett åt er. Ni sover gott i våra sköna sängar innan det på morgonen serveras en god frukost signerad Tina Nordström. Den som vill starta dagen på ett lite annorlunda sätt följer med på vår yinyoga innan frukosten. 

Västervik välkomnar dig med en pittoresk stadskärna utmed havet och lockar till promenader i frisk luft. Vi har gångstavar att låna för den som önskar. På Påskafton har våra små unika butiker öppet och det finns gott om kaffe att njuta av på våra caféer. Påsken firas med fokus på er! 

I paketet ingår:
- Välkomstdrink med tilltugg
- Trerätters Påsksupé en kväll 
- Yinyoga påskafton och påskdagen  
- Fri entré till vår spaavdelning Skönare Liv 
- Stadshotellets Best Breakfast
- Logi två nätter i standard dubbelrum 

Pris: 1890kr/person, del i dubbelrum. Uppgradera till businessrum 200kr/person. Enkelrumstillägg 300kr/natt. Ring oss och boka 0490 - 82 000 eller mejla info@stadshotellet.nu

Tider: Yinyoga kl. 8.00 - 9.00 Påskafton och Påskdagen. Frukosten är öppen kl. 7.00 - 11.00. 
Trerätters Påsksupé, kvällstid Långfredagen, Påskafton alternativt Påskdagen. 

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Ankomst Långfredagen alt. Påskafton. Avbokning ska ske senast kl. 18.00 dag före ankomst, i annat fall debiteras fullt pris.

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll 2009 - 2016. 

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-82 000
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse