Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Nöje - Guidad Hasselötur med vinprovning

Följ med på en härlig skärgårdsupplevelse som avslutas med en vinprovning light på hotellet innan sömnen tar vid i en av våra sköna sängar.

Varje fredag, året runt kan du åka till Hasselö på guidad rundtur till Hasselö och Sladö. Ta postbåten
från Gränsö kanal, genom mellersta skärgården, till Hasselö. I vandrarhemmet serveras en värmande lunch innan det bär av på en spännande guidad fyrhjulingsrundtur med fiskare Tomas Liew, som visar runt och berättar om ön och skärgårdens historia. Innan båten tar er tillbaka till Gränsö kanal serveras kaffe och kaka.

Efter denna underbara dag och efter att ha checkat in i ett av våra dubbelrum så avslutas kvällen med skönt fredagsmys på hotellet med vår ”vinprovning light”

Det är den lilla Vinprovningen som vi har tagit fram för er som tycker att det är roligt och spännande med viner men som inte vill ha en hel föreläsning om vinernas bouquet och briljans. Den är för er som vill ha något trevligt att göra under middagen, som vill utmana era egna smaklökar och sinnen. Provningen utför ni till stora delar på egen hand, men vi stämmer av efterhand hur det går och vägleder er en aning. Vi
berättar också gärna mer om vinet ifall ni önskar. Välkommen till en lite mer avslappnad vinprovning!

I paketet ingår: 
- Guidad rundtur till Hasselö och Sladö. 
- Vinprovning light
- Fri entré till vår nyrenoverande spaavdelning Skönare Liv.
- Best Breakfast by Tina Nordström.
- Logi en natt i dubbelrum. 

Pris: Från 1245kr/person, del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 250kr/natt. Boka en extranatt för 550kr/person i dubbelrum. 

Giltighetstid/Villkor/Övrig information: 
Ankomst fredagar året runt. Båten avgår tidigt under förmiddagen. Incheckning på hotellet när man kommer åter. Boka gärna en extra hotellnatt dagen före båtturen. Avbokning ska ske senast sju dagar före ankomst, i annat fall debiteras fullt pris.

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns årliga kvalitetskontroll 2009-2016.  

Hemsida: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse