Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Familj - Höstlovsspecialen

Kom till oss för en skön upplevelse tillsammans med familjen. FamiljeSPA, spökafton och andra äventyr i skärgårdsstaden Västervik väntar!

Hela dagarna under höstlovet har vi vår spaavdelning särskilt öppen för barnfamiljer. Här kopplar ni av tillsammans och även barnen får möjligheten att njuta av en lugn stund i bastun, jacuzzin och poolen. På Med Hand och Sinne Spa kan ni boka särskilda barnbehandlingar till bra priser och även en duobehandling för förälder och barn, vilken ges till er i samma rum. Torsdagen den 1 november har vi vår uppskattade Spökbuffé i Vinterträdgården. Spökbuffén bjuder barnen på myrägg, spindlar och fladdermusvingar medans vuxna hugger in på en god tacobuffé.

Runt om i Västervik finns många andra roliga aktiviteter och prova-på-erbjudanden under höstlovet. På vastervik.com hittar du hela utbudet.

I vårt höstlovspaket ingår två nätters logi, med ankomst onsdag 30/10 eller torsdag 1/11.

I paketet ingår: 
- Spökbuffé torsdag 1/11, för 2 vuxna och 2 barn.
- FamiljeSPA i vår spaavdelning Skönare Liv kl. 9.00 - 16.00.
- Best Breakfast två dagar.
- Två nätter i dubbelrum, en extrasäng och ett barn sover i föräldrars säng.

Pris: 2 vuxna och 2 barn (upp till 12 år) 3540kr. Dubbelsäng och en extrasäng. Ett barn sover i föräldrars säng. Önskas ytterligare extrasäng kostar detta 295kr/natt. 

Uppgradera ditt rum till ett av våra stora familjerum för 1000kr: Två rum varav det ena med en 150cm bred säng och det andra med två x 90cm breda sängar och soffa. Gemensam stor hall och badrum med dusch.      

Ser din familjekonstellation annorlunda ut än i förslaget ovan eller önskar du boka andra datum? Ring oss på 0490 - 82 000 eller mejla info@stadshotellet.nu för mer information.

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns årliga kvalitetskontroll 2009-2018.  

Hemsida: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotellBest Western Plus Västerviks Stads           

Välkommen att boka!

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.