Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Sport & aktivitet - Örn- och sälsafari i skärgården

Följ med på en fantastisk upplevelse i Västerviks skärgård! Vi tar båten från Horns udde och sätter fart ut i den vilda skärgården där vi möter örnar och sälar i deras naturliga habitat. Dagens upplevelser avslutar vi med en härlig middag i vår alldeles egna restaurang Black Rock Grill.

I paketet ingår:
- Övernattning i dubbelrum
- Örn & sälsafari
- Tvårättersmiddag (förrätt och valfri varmrätt)
- Entré till spa- och relaxavdelning
- Frukostbuffé 

Pris: 1449kr/person i dubbelrum. Boka en extranatt för 550kr/person. 

Bokningsrestriktioner:
Erbjudandet bokas med ankomst fredag, lördag eller söndag eftersom safari endast är under helgerna fram till 5 juni och därefter från 22 augusti. 

Utforska skärgårdsstaden Västervik och stanna en ytterligare natt. I samband med detta erbjudande så får ni 15% rabatt på den andra natten. Västervik har en vacker natur med många vandrings- och cykelleder. Vi här på Västerviks Stadshotell hjälper dig gärna med råd och tips om vad Västervik har att erbjuda

Giltighetstid/Villkor/Övrig information:
Notera att avbokning ska ske senast kl. 18.00 två dagar före ankomst, i annat fall debiteras fullt pris.

Hotellinformation: Fyrstjärnigt fullservicehotell mitt i Västerviks stad. Miljöcertifierade av Svanen. Hotellet har fått högsta poäng i Best Westerns kvalitetskontroll 2009 - 2017.  

 

Webbadress: www.stadshotellet.nu
Facebook: facebook.com/bw.vastervik
Instagram: @vasterviksstadshotell

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik 
Tel: 0490-82 000 
E-post: info@stadshotellet.nu

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Västervik
Tel: 0490-820 00
E-post: info@stadshotellet.nu

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.