Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Spa & Relax

I vår nyrenoverade relax njuter du i vår pool, jacuzzi och bastu. Eller tar en tur på löpbandet i vårt nya moderna gym?! Entré till Skönare Liv ingår i din hotellövernattning och finns även möjlig att boka som DagSpa. Under vissa tider kan du få ett glas vin, öl eller annan dryck serverad i relaxen tillsammans med enklare rätter. I direkt anslutning till Skönare Liv hittar du Nature Spa, som erbjuder floating-, ansikts- och massagebehandlingar. 

Kontakta receptionen för bokning: Ring 0490 82 000 eller maila.  

I vår relax kan du unna dig lite lyx med våra dagspa-paket!

Vi har två paket varav det ena är en entré inkl. lån av handduk för 195:-. Vårt andra paket är lite lyxigare och då ingår även lån av badrock och tofflor samt tapas med vin/öl,  det kostar 395:- per person. Ett tips är att kombinera ett besök på Skönare Liv med en fortsättning i vår restaurang Black Rock Grill!

Annars kan ni även komplettera er kväll med en avkopplade behandling! Vi har Nature Spa precis runt hörnet. Vi erbjuder även månadskort för träning och relax, dessa kort finns att köpa i receptionen.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse