Best Western Plus Västerviks Stadshotell
Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Best Meeting - Konferensmenyer


Våra kockars målsättning är att alltid överträffa era förväntningar, oavsett om det är en konferenslunch eller en supé som står på menyn. Vår restaurang Black Rock Grill erbjuder en härlig matupplevelse utöver det vanliga. På en fyrahundra grader het platta av diorit steker du själv ditt kött eller fisk till precis den perfekta stekgrad som du själv önskar. Till detta serverar ett antal tillbehör. Ett perfekt sätt att umgås med kollegor en kväll.

I Black Rock Grill serverar vi även affärslunch och konferenslunch under dagarna. I vår festvåning Utsikten tar vi emot upp till 150 gäster för middag och i Kungsgrundet till och med fler än så. Middag, bankett, förening- eller företagsfest - vi löser det!  

Vi har även en whiskeybar med ett mycket stort utbud av whiskey. Våra sommelierer har dock en bredare kunskap än enbart whiskey - testa dem gärna! 

Best Meeting - Konferenslunch

Under er konferens hos oss har ni möjlighet att få dagens lunch serverad. Det innebär att ni väljer från vår ordinarie lunchmeny men vi har dukat upp åt er och serverar maten vid bordet, så att er tid blir så effektiv som möjligt och så att upplevelsen blir bra. Våra mötesvärdar hjälper er med menyerna. Önskar du dem på förhand kontaktar du bara meetings(at)stadshotellet.nu eller slår oss en signal på 0490 - 82 000.
Våra kockar är självklart flexibla om ni har egna önskemål vad gäller lunchen. 

Best Meeting - Konferensmiddag

Vi sätter samman en meny som passar just dig och dina gäster. Vi har rykte om oss att även lösa specialkost på ett bra sätt. Det är viktigt för oss och våra kockar att alla våra gäster och deras smaklökar blir nöjda  med besöket kos oss. Kontakta meetings(at)stadshotellet.nu eller ring 0490 - 82 000 så ger vi dig ett förslag!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse