Best Western Plus Västerviks Stadshotell

EKOBAREN - SOMMARENS SKÖNASTE MÖTESPLATS! 


Ekobaren ligger på hotellets sjätte våning. Här njuter du av goda drycker och lättare maträtter - allt 100% ekologiskt - till skön musik och en läcker utsikt över havet och staden. Dagarna har lite olika program men det är hela tiden musiken som står i centrum, för att skapa den perfekta stämningen på Västerviks bästa häng. Ekobaren har öppet onsdag till lördag hela juli - och har nu stängt för sommaren.  

Vi öppnar vid 17 och man kommer och går när det passar bäst. Kanske tidigt för att sitta och prata en stund och njuta av något lätt att äta eller kanske lite senare´ frampå kvällen då det blir mer feststämning. Eller varför inte se om det är du och kompisarna som tar hem veckans guldbiljett i MusikQuiz-SM?

Program Ekobaren 
Onsdagar: SM-deltävlingar i MusikQuiz, start kl. 19.30. Ett litet antal bord kan förbokas här. Till övriga platser gäller det att vara på plats i tid. Alla kan delta! 2 - 4 personer/lag. Före och efter quizzen kör vi härlig musik som vanligt. Mer info om MusikQuizSM
Torsdagar: Vår trubadur Daniel underhåller och ser till att stämningen är på topp.
Fredagar och lördagar: Förra årets succéer DJ Hank och DJ Steve fixar musiken och skapar den rätta, riktigt sköna ekobarenstämningen.

Dryckesmenyn består av ett riktigt juste alkoholfritt sortiment samt spännande viner, öl och goda drinkar. Att sitta på vår stora balkong och njuta av ett glas rosé, prosecco eller champagne är en riktigt härlig sommarkänsla. 

Matmenyn ändras efter tillgång på ekologiska råvaror, och våra gästers smaklökar. Till en början kommer vi bl.a. att erbjuda:
- Barbecuelax med linssallad och oreganocouscous
- Citrusmarinerat kycklingsbröst med en läcker grapefrukt- och citrusbulgur
- Ekobarens egen räksmörgås på rågbröd
- Ostbricka
- Charkuteribricka
Det finns även gott, ekologiskt fikabröd. 

Ekobaren är nu stängd för säsongen.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse